Blinqz locaties

De winkel van Blinqz

Blinqz heeft niet alleen een online shop. In Middelburg vind je namelijk onze sfeervolle winkel. Laat je volop inspireren door het veelzijdige assortiment en proef de ambiance van deze mooie Zeeuwse stad. Onze collega’s zijn vakbekwaam en adviseren de klanten met veel plezier. Je kunt in de winkel sieraden kopen, maar ook verkopen! Je kunt er namelijk terecht met jouw eigen sieraden die je niet meer draagt en ze geheel vrijblijvend laten taxeren. Onder het genot van een kopje koffie laten we je zien hoe wij de sieraden beoordelen en toetsen. Zo kunnen we op een heel transparante manier te werk gaan en een eerlijk bod doen.

Het adres van onze winkel is Korte Geere 9 in Middelburg.


De partner van Blinqz

Blinqz.nl heeft een nauwe samenwerking met een toonaangevende juwelier Nederland. Deze samenwerkingspartner is Van Leeuwen Juweliers, een familiebedrijf waar verschillende juweliers uit dezelfde familie een nauwe samenwerking met elkaar onderhouden. Voor Blinqz.nl is deze samenwerking essentieel vanwege de jarenlange ervaring in de juweliersbranche. Kennis van sieraden, diamant, edelstenen en de prijzen van weleer zijn voor Blinqz bijzonder belangrijk. Tegelijk is deze ruggensteun belangrijk voor het vertrouwen van de consument in Blinqz.

Blinqz is niet een partij die met eender wie een samenwerking aangaat en kiest haar partners zorgvuldig. Vertrouwen en zekerheid staan hoog in het vaandel. Alle klanten van Blinqz.nl kunnen dan ook met een gerust hart binnenlopen bij een van de filialen van Van Leeuwen Juweliers met vragen en opmerkingen over hun aangekochte spullen. Op deze vestigingen kunnen ook taxaties worden gedaan van uw sieraden en u kunt deze vervolgens door Blinqz.nl laten verkopen.


Van Leeuwen Juweliers Tiel

is de belangrijkste partner van Blinqz in Nederland. Al decennia lang is Van Leeuwen Juweliers een begrip in deze plaats. Vakmanschap en gedegen kennis kenmerken deze winkel. Merksieraden, goud, zilver en brons prijken in de etalage en vriendelijke mensen helpen u graag verder met uw vragen.