Over Blinqz

Wie zijn wij – Over Blinqz.nl

Blinqz juwelen is het resultaat van verschillende vakmanschappen met tientallen jaren ervaring in de juwelen branche en internet marketing.

Naast de traditionele verkoopkanalen verkopen wij sieraden en juwelen, nieuw en tweedehands, via alternatieve manieren om zo klanten te kunnen adviseren in een voor hen vertrouwde omgeving.

Wij staan voor duurzaamheid.

De natuur hebben we gekregen en daar moeten we zuinig op zijn.

Daarom richten wij ons erop om duurzaamheid te bevorderen. Tweedehands is vrijwel altijd nog in prima staat om opnieuw te gebruiken. Wij willen mensen helpen om hun sieraden te verkopen, ook helpen wij door tweedehands sieraden aan te bieden terwijl we toch de service van een juwelier behouden. Een goed advies en een goede service achteraf voorkomt miskopen. Tegelijk streven wij volledige transparantie na.

Wat doen wij

Blinqz juwelen verkoopt tweedehands sieraden.

Nieuwe sieraden kosten veel geld. Tweedehands sieraden zijn dezelfde sieraden tegen een veel lagere prijs. Wil je dus goedkope sieraden hebben? Koop dan tweedehands sieraden. Ben je op zoek naar goedkope merksieraden? Dit kan soms lang zoeken zijn. Dure merksieraden zetten mensen niet zo snel op Marktplaats. Sieraden van een bekend merk worden ook niet tweedehands door een juwelier verkocht. Een juwelier verkoopt liever nieuwe merksieraden. Door sieraden tweedehands aan te bieden zorgt Blinqz voor een heel andere trend in deze markt.

Blinqz juwelen koopt sieraden aan van particulieren.

Blinqz juwelen helpt particulieren met het verkopen van hun kostbaarheden.

Waarom tweedehands?

Sieraden zelf verkopen op internet is tricky. Je kunt natuurlijk je gouden horloge op Marktplaats zetten. Maar op het moment dat er iemand reageert en wil komen kijken, neem je een enorm risico. Je geeft namelijk aan dat je een bijzonder waardevol gouden horloge in huis hebt. Hiermee word je in een klap doelwit voor mensen met verkeerde bedoelingen. Dit is de reden dat veel mensen hun sieraden maar veilig in de kast laten liggen. Zonde! Iemand anders kun je er waarschijnlijk enorm blij mee maken.

Wat kan de klant Verder van Blinqz verwachten?

Blinqz heeft haar klanten hoog staan. Daarom wil Blinqz haar klanten belonen. Deze beloning kan in de vorm van kortingen op aankopen. Klanten sturen immers nieuwe klanten naar ons toe, en deze klanten op hun beurt ook weer klanten. Wij verdienen daar natuurlijk geld aan en daar willen wij onze klanten op een structurele manier van laten meeprofiteren. Daarom spaar je bij Blinqz voor korting door middel van een puntensysteem. Hoe dit werkt, lees je hier.