Sieraden verkopen

Uw sieraden verkopen

Er is ergens iemand op zoek naar het sieraad dat u niet meer draagt.

“Marktplaats” zegt iemand. “Daar kan ik toch mijn sieraad verkopen?”
“Ja? En u heeft graag de verkeerde mensen op uw stoep?”

Sieraden tweedehands verkopen is lastig. Er is zoveel nep goud en plated zilver in omloop dat via internet een sieraad kopen van een particulier, erg veel risico’s met zich meebrengt. Het sieraad kan nep zijn, het sieraad kan beschadigd zijn maar de sieraden kunnen ook veel te duur zijn. Dat betekent dat mensen langs willen komen om de sieraden te kunnen bekijken. En dat is bijna hetzelfde als een bord in de tuin zetten: “Hier waardevolle spullen in huis!”

Hoe kan ik dan mijn sieraden het best verkopen?

Via een vertrouwde partner en tussenschakel die bemiddelt tussen u en de klant. Blinqz.nl is zo’n partner. Blinqz is een onderneming die ontstaan is vanuit tientallen jaren aan ervaring. Deze ervaring staat garant voor een goede inkoop, en een goede afzetmarkt.

Wij helpen u met het verkopen van uw sieraden.

Als u uw sieraad aan ons verkoopt worden wij vanaf het moment van koop de eigenaar. Wij maken er geen geheim van dat wij het sieraad opknappen en doorverkopen. Wij nemen hier het risico dat we het sieraad niet verkopen en daardoor geld verliezen. Wij calculeren dit risico mee in de prijzen.

In sommige, bijzondere gevallen bieden wij de mogelijkheid om het sieraad door ons te laten verkopen. Wij nemen dan niet het risico om het van u aan te kopen en u blijft de eigenaar. Het sieraad wordt in onze webwinkel en in onze Blinqz-vestiging in Middelburg te koop aangeboden.

Heeft u sieraden die u niet meer draagt en bent u benieuwd wat Blinqz voor u kan betekenen? Kom dan met uw sieraden langs in onze winkel in Middelburg. Onze collega’s nemen de tijd om heel transparant de stukken te bekijken en te toetsen. Vervolgens kunnen wij u een eerlijk bod doen.

Wij zijn benieuwd naar uw juwelen! Kom gerust eens langs in onze winkel en neem meteen een kijkje in ons veelzijdige assortiment.