Sieraden

Sieraden online winkel

Koop uw sieraden in onze online winkel. Sieraden worden doorgaans bij een dure juwelier achter gepantserd glas uitgestald en aangeboden. Iedereen begrijpt dat deze producten hierdoor wel erg duur worden. Alle kosten om een juwelierszaak in te richten moeten worden meegenomen in de prijs. Daardoor worden sieraden duur, erg duur. Daarentegen kunnen deze producten ook via het internet worden gekocht. De kosten van een webwinkel wegen niet op tegen de kosten van een fysieke winkel op een a locatie bij u in de buurt. Online sieraden kopen kan ook vanuit uw luie stoel. U heeft alle tijd om samen met uw partner sieraden naar uw smaak te bekijken, te beoordelen en te vergelijken.

Snelle levering.
Producten die vandaag worden besteld voor 16:00 uur, worden de volgende dag geleverd, de zondag uitgesloten. De kosten voor levering zijn vanaf een bedrag van 50 euro gratis. Dit maakt online kopen gemakkelijk en fijn. Geen parkeerkosten, geen file, geen stress omdat je parkeermeter afloopt.

Sieraden collectie

De tweedehands sieraden collectie van Blinqz is een sterk wisselende collectie. Vandaag kan er een stuk van Buddha to Buddha binnenkomen. Vanavond staat dat op onze website en 10 minuten later is het verkocht. De collectie wordt iedere week uitgebreid met verschillende collecties aan sieraden. Het sieraad wat je 5 minuten geleden hebt bekeken kan nu al verkocht zijn.

Merksieraden

De tweedehands sieraden collectie bestaat voor een deel uit merksieraden. Bron, Diamonde, LeChic, Bvlgari, Seiko, Breill, Ti Sento, Buddha to Buddha, Zinzi, Esprit, en vele andere merken krijgen wij regelmatig in ons assortiment.

Ook bekende sieraden als de koningsketting, het jasseron collier, de ring met groeidiamant, de close forever armband met bedels en vele andere komen regelmatig terug in het tweedehands assortiment.

Antieke sieraden

Ook de bekende antieke sieraden als de gouden zeeuwse knop, kapspeld, broche of antieke oorhangers komen regelmatig terug. Producten die onderdeel zijn geweest van klederdracht uit verschillende streken zijn vaak zeldzaam. Wij krijgen regelmatig dergelijke antieke sieraden te koop aangeboden uit erfenissen en nalatenschap.

U ziet dat Blinqz van alle sieradenmarkten thuis is. Onze jarenlange ervaring leert dat het de kunst is om het vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Via het Blinqz concept hopen wij veel mensen te kunnen helpen aan het sieraad van hun dromen, tegen een veel lagere prijs als bij de klassieke juwelier.